Vliegtuig lassen

Vliegtuig lassen, dit is iets wat je niet zomaar even mag doen, lasbedrijf Lasklus Nederland heeft zich gespecialiseerd in het lassen aan vliegtuigen en vliegtuigonderdelen.
Het lassen aan vliegtuigen doen we onder Part 145 en/of FAA certificering voor diverse vliegtuig onderhoudsbedrijven in NL, EU en USA maar ook aan experimentele vliegtuigbouw van particuliere vliegtuig eigenaren.
Met speciale technieken, fijn laswerk en een compleet ingerichte werkplaats kunnen wij elke vliegtuigonderdeel netjes lassen en als nieuw terug leveren aan de klant.
Het laswerk aan vliegtuigen zelf doen we uiteraard op locatie, meestal op een hanger bij een vliegveld, mogelijk overal ter wereld, zelfs met spoed.
Onderdelen van vliegtuigen zijn vaak van sterke en lichte materialen, denk aan 4130 staal, aluminium, titanium en hittebestendig rvs.
Lasklus Nederland last elke metaal met grote vakmanschap, zie hiervoor ook de pagina Lassen.
De vliegtuig “wereld” is klein, bijna elk vliegtuig onderhouds bedrijf in Nederland kent ons, referenties zijn Schiphol, Dynamic Aviation Lelystad en AMN (Aricraft maintanance Netherlands) Teuge.
Voor titanium en tantalium lassen hebben we couveuses in de werkplaats, maar zelfs op locatie zijn er mogelijkheden te creëren voor het lassen aan titanium en tantalium op de juiste manier.

Ondertussen hebben we aan ruim 200 vliegtuigen en vliegtuigonderdelen gelast, we hebben zelfs meerdere keren laswerk op Schiphol gedaan.

Op andere pagina’s vind u verder nog laswerk aan, chroom molybdeen, 4130 staal, titanium, hittebestendig Rvs321 en Rvs347, magnesium en nog veel meer!