U heeft een spoed klus en met spoed een lasbedrijf nodig?

Staat er een machine stil omdat er een onderdeel is gebroken? Haalt u een deadline niet? Heeft u ziek personeel? Vliegtuig onderdeel kapot en moet die kist de lucht weer in?

Wij kunnen altijd direct een allround specialist vrij maken voor uw spoedopdracht door snel extra ingehuurd personeel in te zetten in onze werkplaats op het doorlopende werk.
U betaald onze allround specialist plus de kosten welke wij extra moeten maken voor het inzetten van het extra personeel en de tijd om dit te regelen.
Spoed kost dus altijd meer, maar u kunt er wel van op aan dat wij u altijd en overal kunnen helpen met het oplossen van een las probleem.

Hoe werkt een spoed aanvraag?

1- Indien u een spoedopdracht heeft vermeld dit dan duidelijk in de aanvraag, voeg duidelijke uitleg en foto’s/ tekeningen bij.

Hoe meer info wij krijgen, hoe sneller we kunnen schakelen.
In de regel geldt dat het offerte bedrag hoger word naarmate de datum van de klus dichterbij komt bij het moment van aanvraag. Kies daarom een uiterlijke datum en tijd waarop wij onze offerte kunnen baseren.

Wilt u zeker weten dat de aanvraag ook met spoed gelezen word? Maak dan gebruik van email adres [email protected]
U krijgt automatisch een email bericht terug met het dienst telefoonnummer en de vraag om aanvullend een sms bericht te sturen. Op deze manier zien wij nog sneller dat het een spoedaanvraag betreft.

2- Wij beoordelen de opdracht en sturen een bericht terug met de vraag om meer informatie of de mededeling dat u binnen een bepaalde tijd een offerte kunt verwachten.

3- U krijgt van ons z.s.m. een offerte, hierin staan dagen en tijden vermeld waarop wij uiterlijk akkoord en betaling binnen moeten hebben om alles op tijd te kunnen regelen.

Op een spoedopdracht gelden uitzonderingen op onze algemene voorwaarden, een voorwaarde is o.a. dat de betaling vooraf op onze bankrekening word overgemaakt en wij pas definitief plannen als dit zichtbaar is.
Deze voorwaarde bestaat omdat wij zelf hoge kosten moeten maken voor het plannen en niet het risico willen lopen van onbetaalde annulering.

4- Na ontvangst van akkoord en de betaling word de planning definitief en zullen wij op afgesproken datum en tijdstip de klus uit voeren.