Metalen traptreden reparatie

Metalen traptreden repareren en doen we wekelijks, vooral spiltrappen, wenteltrappen en spiraaltrappen met losse metalen traptreden scheuren vaak.
Voor het binnenshuis repareren van metalen traptreden hebben wij speciale apparatuur aangeschaft waaronder een draagbaar Tig lasapparaat met maximaal hoog vermogen op een normale huiszekering.
Bij het opnieuw lassen van de trap van staal moet de inbranding op de kleine las afstand diep genoeg zijn om opnieuw scheuren te voorkomen.
Dit kan alleen worden behaald met de Tig methode, alle andere lasmethode zoals Mag of elektrode lassen geeft niet het goede resultaat en daar zal de lasnaad uiteindelijk weer breken, met ongevallen tot gevolg.
Bijkomend voordeel van de Tig methode is dat deze geen huis vol rook creëert en dat deze tijdens het lassen niet spettert, in tegenstelling tot andere lasmachines waarvan de gloeiende staaldeeltjes schade aan uw interieur en brandplekken op uw vloer veroorzaken.

We repareren op elke locatie in Nederland en België tegen een aantrekkelijk tarief gebaseerd op postcode.

We hebben al meer dan 1500 keer een trap met metalen traptreden gerepareerd, waarvan er slechts een aantal op deze pagina staan.