Boot lassen

Boot lassen, twee woorden die bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, een bekend spreekwoord is “koop een boot en werk je dood”.
Gelukkig kunnen wij helpen om een beetje werk uit handen te nemen zodat u nog lang van Uw boot kunt genieten, laat ons aan uw boot lassen.
Lasklus Nederland kan al het laswerk voor uw boot of schip uitvoeren, denk hierbij aan een nieuwe rvs tailing op uw boot lassen, maar ook aan kleine rvs onderdelen als bolders, zwem trappen of stoot lijsten. We kunnen ook golfbrekers, zwemplateaus, kajuit opbouw / afbouw en huid doorvoeren uitvoeren, allemaal geen probleem.
Een veel voorkomende klus is het lassen aan de scheepshuid, uiteraard gebeurt dit waterdicht en geven wij hier garantie op. De keus bij huid reparatie is opnieuw inlassen van de huid plaat of het zogenaamde “dubbelen”, bij het dubbelen word er een plaat op de huid gelast en als een soort pleister dicht deze de wond. Het dubbelen is een stuk goedkoper dan het opnieuw inlassen van een huid plaat maar word door ons afgeraden. Door de dubbele plaat gaat de reparatie weer snel roesten, een ingelaste huid plaat is een definitieve reparatie.
Verder zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van rvs316 relingen op locatie van de klant, bijvoorbeeld bij uw eigen scheepswerf. Wij hebben een uniek en gepatenteerd systeem welk zorg dat de railing tijdens het lassen zo min mogelijk vervormt.
Voor het plaatsen van relingen hebben we speciale machines waaronder een professionele buig machine die buis buigt zonder rimpels en vervormingen. Verder hebben we compacte tig lasmachines die extra fijne lasjes leggen en poets machines waarmee we een railing na het lassen met een 7 stappen systeem weer glimmend hoogglans gepolijst afleveren.
Wij kiezen voor producten op schepen en boten altijd voor Rvs316, de prijs is slechts een klein stukje hoger maar de kwaliteit is veel beter.

We hebben aan ruim 500 boten gelast en meer dan 60 relingen geplaatst waarvan er slechts een aantal op deze pagina staan.

Op andere pagina’s vind u verder nog laswerk aan Roestvrij staal, brons, campers, motorfietsen, gietaluminium, gietijzer, vliegtuigen en nog veel meer!