Kunst lassen

Kunst lassen moet worden gedaan met gevoel, kunst is om naar te kijken en uiterlijk is dus één van de belangrijkste aspecten.
Toch moet een las reparatie goed worden uitgevoerd voor de juiste sterkte en/of de weerstand tegen corrosie, wij begrijpen heel goed dat kunst vaak uniek is en reparatie geen tweede kans krijgt.
Wij kunnen elk kunstwerk op de juiste wijze repareren en werken voor verschillende kunstenaars door heel Nederland om kunstwerken in alle metalen samen te stellen en te maken.
Heeft u kunst wat kapot of beschadigd is door een val, vorstschade, vandalisme of poging tot diefstal dan kunnen wij u helpen met de restauratie.
Heeft u zelf het idee een kunstwerk in metaal te maken maar wilt u het lassen door een professioneel bedrijf laten doen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Naast kunst lassen kunnen wij metalen producten op maat maken en ook de voor en nabewerking als slijpen en polijsten doen.

We hebben ondertussen aan meer dan 300 kunstwerken gelast, om een idee van ons werk te krijgen vind u een aantal voorbeelden hieronder.

Op andere pagina’s vind u verder nog laswerk aan, brons, koper, rvs, titanium, vliegtuigen en nog veel meer!