U bent een zzp lasser en wilt in onze database

Bent u geen zzp lasser maar een opdrachtgever?

Ga naar opdrachtgever pagina

Waarom verhuurd worden via Lasklus Nederland.

U komt in de database van Lasbedrijf Lasklus Nederland waar wij zelf voor onze eigen werkvloer ingehuurde zzpers uit selecteren.
Maar ook in tijden dat wij geen werkpiek op de werkvloer hebben willen we toch graag goed contact met u als zzper en hoe kan dat beter dan door u als zzper te koppelen aan onze opdrachtgevers. Op deze manier onderhouden we dit contact en bouwen we een langdurige relatie op.
Voor ons belangrijk, want op het moment dat wij werkpieken hebben op onze eigen werkvloer willen we graag de beste zzp lasser die naadloos aansluit bij onze behoefde.

Wij bieden u dus een mogelijkheid om bij ons te werken op zzp basis en daarnaast een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Het nakomen van afspraken, het leveren van kwaliteit en de snelheid van handelen zijn een must.

Gratis en vrijblijvend.

U bent Zzp’er en zoekt werk? Schrijf u dan gratis en geheel vrijblijvend in via E-mail, dan houden wij u op de hoogte van de voor u geschikte klussen bij ons of bij één van onze opdrachtgevers.

Hoe werkt Lasklus Nederland voor u als Zzp’er.

– Indien u op zoek bent naar een opdracht kunt u zich gratis en geheel vrijblijvend aanmelden. Klik hiervoor op Inschrijven. Of E-mail naar [email protected]
– Nadat u zich heeft ingeschreven bent u geregistreerd bij Lasklus Nederland en houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en de projecten via telefoon, sms, e-mail of social media.
– Op het moment dat er een project is dat past in uw profiel, zal Lasklus Nederland u daarover informeren en nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek.
– In dit gesprek zal o.a. de inhoud van het werk, aanvang, duur en het tarief worden besproken.
– Na akkoord van de opdrachtgever zal Lasklus Nederland de met u gemaakte mondelinge afspraken schriftelijk aan u bevestigen.
– Alvorens u start op het project hebben wij minimaal een 3-tal documenten van u nodig. Het betreft een VAR-verklaring, recent uittreksel KvK en een geldig ID-bewijs.
– Binnen een aantal werkdagen neemt Lasklus Nederland telefonisch contact met u op voor een eerste indruk. Binnen enkele weken zal een medewerker van Lasklus Nederland een kort bezoek brengen op de werkplek.
– Na afloop van de opdracht zal Lasklus Nederland een eindevaluatie met u doornemen.

Veel gestelde vragen.

Zijn er aan een inschrijving kosten verbonden?
Nee, inschrijven is geheel gratis. U als zzper kost het dus niets!

Wat is jullie verdien model?
Voor het regelen, contact tussen opdrachtgever/ zzp lasser en voor de facturatie berekenen wij slechts een klein percentage bovenop het uurloon van u als lasser welke ten rekening komt van de opdrachtgever.
Vooraf word afgesproken hoe lang een zzp lasser ergens werkt, hoe langer de lasser bij het bedrijf werkt hoe lager het percentage is dat wij bovenop het uurloon van de lasser zetten.

Hoe kan ik mezelf inschrijven als zzp’r?
Heel eenvoudig! Neem via E-mail contact met ons op. Sluit uw c.v. bij en wij nemen contact met u op. Tip! Vul in wat uw specialisme is, wat u precies zoekt en wat u het liefste doet.
Zodra u voor ons gaat werken hebben wij minimaal van u nodig een kopie inschrijving KvK (niet ouder dan 6 maanden), geldige VAR (verklaring arbeidsrelatie) van de belastingdienst en een duidelijke kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs.

Waarom heb ik een VAR verklaring nodig?
Om te voorkomen dat onze opdrachtgevers achteraf door de belastingdienst en de UWV aanslagen ontvangen voor premie afdrachten werkgevers, controleren wij of de zzp’rs die voor ons werken voldoen aan huidige wet- en regelgevingen. Een VAR verklaring, kopie KvK en geldig ID-bwijs is een vereiste om voor u als zzp’r te kunnen bemiddelen.

Waar kan ik een VAR verklaring aanvragen?
Een VAR verklaring wordt afgegeven door de belastingdienst. U kunt een aanvraagformulier telefonisch of via internet aanvragen. Zorg dat deze op tijd wordt verlengt. Op het formulier staat aangegeven hoe lang hij geldig is. Dit is meestal 1 jaar! Ook is het heel belangrijk te weten dat de VAR alleen geldig is voor het vakgebied wat op de verklaring vermeld staat. Als er staat “timmerman” is hij alleen geldig voor werkzaamheden als timmerman en niet als schilder! Omschrijf dus zo goed mogelijk het vakgebied.