U bent een opdrachtgever en zoekt een zzp lasser

Bent u geen opdrachtgever maar een zzp lasser?

Ga naar zzp lasser pagina

Waarom een zzp lasser via Lasklus Nederland.

Zzp lassers via Lasklus Nederland zijn uitermate geschikt om uw overheadkosten en personeelskosten in de hand te houden.
Het inhuren van tijdelijk zzp personeel kan voor u een belangrijk hulpmiddel zijn om snel te kunnen reageren op pieken en dalen in het werk.
Bij Lasbedrijf Lasklus Nederland kunt u zzp lassers inhuren voor een bepaalde tijd. Wanneer het project is afgerond, heeft u verder geen verplichtingen tegenover de zzp lasser. Voor u als opdrachtgever is Lasbedrijf Laskus Nederland een betrouwbare partner voor goede en betrouwbare vakmensen, omdat de meeste zzpers ook bij ons op de werkvloer werken weten wij precies wat ze kunnen. Het leveren van kwaliteit en snelheid van handelen staan hierin voor ons centraal.

Gratis en vrijblijvend.

U kunt uw opdracht gratis en geheel vrijblijvend via E-mail melden bij Lasklus Nederland. Wij zoeken voor u een geschikte kandidaat en nemen contact met u op. Dagelijks werken er Zzp’ers bij en voor Lasklus Nederland, hierdoor kunnen we bijna altijd direct reageren op de wens van u als opdrachtgever.

Hoe werkt het voor u als opdrachtgever.

– Indien u een zzp’r nodig heeft, kunt u uw opdracht gratis en geheel vrijblijvend via E-mail of telefonisch doorgeven aan Lasklus Nederland.
– Vanaf dat moment gaat Lasklus Nederland gericht kijken in de database en brengt u regelmatig op de hoogte met de voortgang.
– Mocht Lasklus Nederland niet de juiste zzp’r voor u kunnen vinden, dan brengt Lasklus Nederland u geen kosten in rekening. Kortom: no cure – no pay.
– Op het moment dat de juiste zzp’r is gevonden bieden wij deze aan u aan per email.
– Bij akkoord zullen de gemaakte afspraken via een contract bevestigd worden en krijgt u alle gegevens en  documenten van de zzp’r.
– Op de eerste werkdag heeft u een uur de tijd om kosteloos te beoordelen of de zzp’er kan wat er beloofd is en wat u zoekt. U loopt dus geen enkel risico.
– Binnen enkele werkdagen neemt Lasklus Nederland telefonisch contact met u op voor een eerste indruk. Indien nodig zal een medewerker van Lasklus Nederland een kort bezoek brengen op de werkplek.
– Na afloop van de opdracht periode zal Lasklus Nederland een eind evaluatie met u doornemen.

Veel gestelde vragen.

Zijn er kosten verbonden aan een aanvraag?
Nee, het indienen van een aanvraag is geheel gratis. Pas op het moment dat wij een zzp’r voor u hebben gevonden en voor u gaat werken betaalt u het afgesproken uur tarief.

Wat is jullie verdien model?
Voor het regelen, contact tussen opdrachtgever/ zzp lasser en voor de facturatie berekenen wij slechts een klein percentage bovenop het uurloon van de lasser.
Vooraf word afgesproken hoe lang een zzp lasser ergens werkt, hoe langer de lasser bij het bedrijf werkt hoe lager het percentage is dat wij bovenop het uurloon van de lasser zetten.

Hoe kom ik aan een goede zzp lasser?
Door contact op te nemen met Lasklus Nederland en uw aanvraag voor vakmensen kenbaar te maken. Klik hiervoor op “Aanvragen” of E-mail naar [email protected] Wij nemen daarna contact met u op om de details door te spreken. Daarna gaan we voor u op zoek naar best mogelijke zzp’r die op dit moment beschikbaar is. Uw ondernemingsrisico en inspanning met betrekking tot het werven van personeel (zzp’r) wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Hoe bewaken wij de kwaliteit van de ingeschreven vakmensen?
Op de eerste plaats hebben we een “vaste” groep zzp’rs die het hele jaar door voor ons werken. De kwaliteiten van deze mensen zijn bij ons goed bekend. Daarnaast moeten nieuwe zzp’rs aan een aantal voorwaarden voldoen. Zzp lassers in onze database moeten kwaliteit leveren, afspraken nakomen, betrouwbaar en verzekerd zijn, om dit te controleren checken we een aantal referenties en of hun gegevens als zelfstandig ondernemer kloppen. Daarnaast hebben wij met elke zzper minimaal een keer persoonlijk Kennis gemaakt. Wederzijds vertrouwen is een belangrijk aspect. Zzp’rs die dit vertrouwen schaden, of niet langer aan onze eisen voldoen, worden niet langer bemiddeld.

Welke documenten heeft een zzp’r nodig?
Om te voorkomen dat u als opdrachtgever achteraf door de belastingdienst aanslagen ontvangt voor premie afdrachten werkgevers, controleren wij of de werkzame zzp’rs voldoen aan huidige wet- en regelgevingen. Van een zzp’r vragen wij een VAR verklaring, kopie KvK en geldig ID-bwijs. Indien u dit wenst krijgt u een kopie van deze documenten.