EN ISO 15614-5 titanium Grade 5

Lasklus Nederland heeft zich succesvol gekwalificeerd voor titanium grade 5 (Ti-6Al-4V) lassen, de kwalificatie is er één van de vele die de komende tijd afgenomen gaan worden.
Al het laswerk is gedaan door Patrick Wouterse, de eigenaar van Lasklus Nederland welke zelf een gecertificeerd lasser is.

The kwalificatie, gebaseerd op EN ISO 15614-5, is gemonitord door klant vertegenwoordigers en onafhankelijk welding engineer (IWE) Dimitri De Spiegeleer.

De lasprocedure omvat het lassen van titanium volgens de hoogst mogelijk eisen en is uitgevoerd in een couveuse op waarden beneden 10 PPM zuurstof, dit staat tevens vermeld op de kwalificatie.
Waar andere deze kwalificatie kunnen behalen met gebruik van een slof heeft Lasklus Nederland gekozen voor de hoogste kwaliteit en met het kwalificeren van titanium in een couveuse een unieke positie gekregen in de high tech markt.

Met deze prestigieuze kwalificatie breidt Lasklus Nederland zijn al indrukwekkende las mogelijkheden verder uit en wordt het een nog unieker bedrijf dat gespecialiseerd is in titanium lassen.