Apk lassen

Apk lassen en auto lassen, dit is naast het lassen van alle metalen een onderdeel waarin Lasklus Nederland zich in heeft gespecialiseerd.
Sterker nog, Lasbedrijf Lasklus Nederland is in 2005 ontstaan uit de hobby van oude auto’s waaraan dus ook apk lassen aan moest gebeuren!

Apk lassen, restaureren van oldtimers en het repareren van roestplekken op auto’s, campers en vrachtwagens doen wij met speciale technieken, fijn laswerk en een compleet ingerichte werkplaats met o.a. 4 tons hefbruggen.
Uiteraard zijn youngtimers ook welkom voor een stukje apk lassen, we krijgen veelal complimenten van de Apk keurende garage’s en doen ondertussen ook veel laswerk voor bekende grote merken garage’s in de buurt.
Naast de restauratie van chassis en plaatwerk maken we voor auto’s custom made uitlaat systemen en lassen we o.a. giet aluminium motor onderdelen zoals carter pannen en gietijzeren cilinderkoppen en spruitstukken.
Lasklus Nederland restaureert gemiddeld 50-80 oldtimers per jaar en last aan meer dan 100 andere voertuigen.
De wachttijd voor apk lassen is een stuk korter dan voor een restauratie en u kunt vrijwel altijd voor uw apk datum terecht.
Wij hebben speciale lasmachine’s voor autoplaatwerk, 0.8 mm plaatwerk lassen vereist nou eenmaal meer van een lasser en lasmachine dan het lassen aan een dikke stalen koker.

We hebben meer dan 400 complete oldtimer restauraties gedaan en totaal aan meer dan 2500 apk lassen uitgevoerd, waarvan er slechts een aantal op deze pagina staan.

Op andere pagina’s vind u verder nog laswerk aan campers, motorfietsen, gietaluminium, gietijzer, vliegtuigen en nog veel meer!

Klik op een foto voor details.