Gietaluminium motor onderdeel lassen

Gietaluminium motor onderdelen lassen zoals carters, cilinderkoppen en motorsteunen is iets totaal anders als gewoon aluminium lassen, het verreisd materiaal kennis om de juiste las, sterkte en dichtheid te verkrijgen.
Aluminium is net als bijna elk metaal ook te gieten, op deze manier zijn producten met moeilijke vormen uit één stuk te fabriceren.
Giet aluminium las je met een toevoeging welke het meeste overeenkomt met de legering, bekende legeringen zijn bijvoorbeeld Al226(SiCu), Al239(SiMg) en Al243(MgSi).
Giet aluminium heeft een smeltpunt van slechts 660 graden en is met veel lasmethode’s te lassen, welke geschikt is verschilt per situatie en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we hierin altijd de juiste keuze kunnen maken.
In giet aluminium kunt u bij ons terecht voor elke lasklus, denk daarbij vooral aan reparatie of aanpassingen op bestaande gietstukken.
Om altijd de beste las te kunnen maken hebben we voor giet aluminium laswerk meer dan 15 verschillende type aluminium toevoeg draden op voorraad.

We hebben aan meer dan 600 giet aluminium motor onderdelen gelast, waarvan er slechts een aantal op deze pagina staan.

Op andere pagina’s vind u verder nog laswerk aan gewoon aluminium, magnesium, Rvs, brons, titanium en nog veel meer!